• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan'dan depremzedelere hakarete tepki
Siyaset
Yayınlanma: 18 Mayıs 2023 - 13:13
Güncelleme: 18 Mayıs 2023 - 13:15

AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan'dan depremzedelere hakarete tepki

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, sosyal medyada depremzedelere hakaret içerikli sözlere tepki göstererek, "AK Parti İl Başkanlığı olarak muhalefetten hizmet alamayan, ihtiyacı giderilmeyen bütün vatandaşlarımızı Ankara'ya davet ediyoruz. Hiçbir vatandaşımız, afetzedemiz sahipsiz değildir. Bütün belediyelerimiz ve teşkilatlarımız ile afetzedelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Siyaset
18 Mayıs 2023 - 13:13
Güncelleme: 18 Mayıs 2023 - 13:15
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, sosyal medyada depremzedelere hakaret içerikli sözlere tepki göstererek, "AK Parti İl Başkanlığı olarak muhalefetten hizmet alamayan, ihtiyacı giderilmeyen bütün vatandaşlarımızı Ankara'ya davet ediyoruz. Hiçbir vatandaşımız, afetzedemiz sahipsiz değildir. Bütün belediyelerimiz ve teşkilatlarımız ile afetzedelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedelere hakaret edenlere AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'dan tepki geldi. Seçimlerden önce depremzedelere ücretsiz konut dağıtacağını söyleyenlerin depremzedelerin kendilerine oy vermediğini görünce kin kusmaya başladıklarını kaydeden Özcan, "Sosyal medyada yardıma muhtaç insanlara ağıza alınmayacak hakaretler ettiler. Bu yapılanları gördükçe insanlar ne kadar doğru bir karar verdiklerinin farkına varıyor" dedi.

"Bütün depremzedelerimize kapımız sonuna kadar açık"

AK Parti Ankara İl Başkanlığı olarak depremden hemen sonra başlattıkları "Evin Evimdir" kampanyası ile Ankara'da 58 bin depremzede aileyi sıcak yuvalara kavuşturduklarını söyleyen Özcan, "Bugün yine muhalefet tarafından kapı dışarı edilen, hizmet alamayan depremzede ailelerimize bütün ilçe belediyelerimiz ve teşkilatlarımız ile yardım etmeye hazırız. Bütün depremzedelerimize kapımız sonuna kadar açık. Hiçbir depremzede ailemiz sahipsiz değildir. Devletimiz, AK Parti teşkilatlarımız ve milletimiz depremzede ailelerimizin her türlü ihtiyaçlarını giderecek güçtedir" ifadelerini kullandı.

Afetzedeleri tehdit ederek, yaptıkları yardımlardan dolayı pişman olduklarını söyleyenlere de cevap veren Özcan, yapılan yardımlara karşılık olarak CHP'nin banka hesaplarına para gönderen depremzedelerin dekontların üstüne "Depremzedelerin içtikleri suların para iadesi, haram edenlere iletirsiniz" notunu yazdığını ifade etti.

"Tercihini Cumhur İttifakı'ndan yana kullanınca 6'lı masanın seçmeni depremzedelere gönderdiği yardımları diline dolayarak, ağıza alınmayacak hakaretler etti"

Depremzedelere hakaret etmenin hoş olmadığını belirten Özcan, "Seçimlerden önce 'hiç kimseyi ayrıştırmadan, kimsenin kimliğini, tarzını, inancını sorgulamadan kardeşçe bayrağımızın altında huzur içinde yaşayacağız' diyerek seçmenin gözünü boyamaya çalışan Millet İttifakı'nın gerçek yüzü seçimden hemen sonra ortaya çıktı. Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde oy kullanan depremzedeler tercihini Cumhur İttifakı'ndan yana kullanınca 6'lı masanın seçmeni depremzedelere gönderdiği yardımları diline dolayarak, ağıza alınmayacak hakaretler etti. 14 Mayıs seçimlerinden sonra depremzedelere yaptıkları yardımları dillerine dolayarak ağıza alınmayacak hakaretler eden, tehditler savuran kendini bilmezlere, depremzedeler yapılan yardımların karşılığı olarak CHP'nin banka hesaplarına gönderdikleri paralarla cevap verdi" diye konuştu.

"Afetzedelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz"

Depremzedelere karşı yapılan insanlık dışı paylaşımlara tepki gösteren Özcan, "AK Parti olarak depremin ilk anından itibaren bölgede her türlü çalışmayı yaptık. Depremzedelerimizin bütün ihtiyaçlarını gidermek için milletimizle birlikte hala bölgede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Parti Ankara İl Başkanlığı olarak sadece biz bin kişilik çadır kent kurduk. Çocuklarımız için pedagog ve psikolog ekip görevlendirdik. Bununla birlikte 'Kardeş Aile Projesi'ni hayata geçirdik. Ayrıca 'Evim Evindir Projesi' ile 58 bin ailemizi 19 belediye ve 25 ilçe başkanlığımız ile birlikte sıcak yuvalara kavuşturduk. Seçimlerden önce depremzedelere ücretsiz konut dağıtacağını söyleyenler, depremzedelerin kendilerine oy vermediğini görünce kapı dışarı etmeye başladı. Sosyal medyada yardıma muhtaç insanlara ağıza alınmayacak hakaretler ettiler. 14 Mayıs'ın ertesi günü bütün kin ve nefretlerini depremzedelerin üstüne kusmaya başladılar. AK Parti İl Başkanlığı olarak muhalefetten hizmet alamayan, ihtiyacı giderilmeyen bütün vatandaşlarımızı Ankara'ya davet ediyoruz. Hiçbir vatandaşımız, afetzedemiz sahipsiz değildir. Bütün belediyelerimiz ve teşkilatlarımız ile afetzedelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım Karabük'te
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım Karabük'te
Özgür Özel ve Mansur Yavaş'tan Ferdi Zeyrek'e vefa ziyareti
Özgür Özel ve Mansur Yavaş'tan Ferdi Zeyrek'e vefa ziyareti
Mehmet Sevigen: "CHP'nin bir tane genel başkanı var. O da Genel Başkan Kemal Bey'dir"
Mehmet Sevigen: "CHP'nin bir tane genel başkanı var. O da Genel Başkan Kemal Bey'dir"
CHP Grup Başkanı Özel: "AK Parti'nin kara düzeninin kötü planına kim alet olup yol veriyorsa hakkımı helal etmiyorum"
CHP Grup Başkanı Özel: "AK Parti'nin kara düzeninin kötü planına kim alet olup yol veriyorsa hakkımı helal etmiyorum"
Son Haberler
ABD ordusu, düşen helikopteri nedeniyle İran'a misilleme saldırısı düzenlediğini duyurdu
ABD ordusu, düşen helikopteri nedeniyle İran'a misilleme saldırısı...
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, kaza geçiren polisi hastanede ziyaret etti
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, kaza geçiren polisi hastanede ziyaret...
Mutfak tavanından sıva düştü: 5 kişilik aile tahliye adildi
Mutfak tavanından sıva düştü: 5 kişilik aile tahliye adildi
Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı
Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü...
Arnavutköy'de zincirleme kaza: 1 yaralı
Arnavutköy'de zincirleme kaza: 1 yaralı
Mersin'de kuruyemiş fabrikasında yangın
Mersin'de kuruyemiş fabrikasında yangın

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi