Adana'da 105 milyon 700 bin adet kaçak makaron ele geçirildi

TAKİP ET

Adana'da 105 milyon 700 bin adet kaçak makaron ele geçirildi başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Adana polisi kaçak makaronda rekor kırarak 105 milyon 700 bin adet kaçak makaron ele geçirdi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri kente yüklü miktarda kaçak makaron girdiği bilgisine ulaştı. Polis bu bilgi üzerine harekete geçti. Polis yaptığı operasyonda 3 depo ve 8 tırda 105 milyon 700 bin kaçak makaron ve 125 kilo kıyılmış tütün ele geçirdi. Polis olayla ilgili 4 zanlıyı gözaltına aldı. Polisin yaptığı operasyonda ele geçirilen kaçak makaron Türkiye tarihinde tek seferde yakalanan en fazla kaçak makaron oldu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Adana’da 105 milyon 700 bin adet kaçak makaron ele geçirildi" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "04.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.