AFAD ekipleri, parmakta sıkışan yüzüğü çıkarttı

TAKİP ET

Son dakika 'SAĞLIK' kategorisinde yer alan habere göre; Van'da bir vatandaşın parmağına sıkışan yüzük, Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü ekipleri tarafından çıkarıldı.

Parmağında yüzük sıkışan 14 yaşındaki Abdulsamed Aslan, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Birimine başvurdu. Durumun bildirilmesi üzerine hastaneye gelen AFAD ekipleri tarafından yürütülen titiz çalışma sonucu Aslan’ın parmağına sıkışan yüzük özel aletlerin yardımıyla kesilerek çıkarıldı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"AFAD ekipleri, parmakta sıkışan yüzüğü çıkarttı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.06.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Nethaber.com.tr" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan "AFAD ekipleri, parmakta sıkışan yüzüğü çıkarttı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.