Akmerkez Açık Hava Sineması sona erdi

TAKİP ET

Akmerkez Açık Hava Sineması sona erdi başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Ağustos ayında başlayan ve sinemaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Akmerkez Üçgen Teras etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Açık Hava Sineması gösterimleri Underground filmi ile sona erdi.

Sinemaseverlerin her yıl merakla beklediği Akmerkez Açık Hava Sineması, Underground filmi gösterimi ile sona erdi. Gösterimlerin Bir Film tarafından Üçgen Teras’ta gerçekleştirildiği Açık Hava Sineması’nda farklı zevklere hitap eden ‘Baba’, ‘Konuş Onunla’, ‘Minari’, ‘Kaldırım Serçesi’, ‘Kurye’, ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’, ‘Rifkin’in Festivali’ ve ‘Underground’ gibi filmler sinemaseverlerle buluştu. Çimlerin üzerinde, yıldızların altında gerçekleşen film gösterimlerinde sinemaseverler güzel geceler yaşadı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Akmerkez Açık Hava Sineması sona erdi" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.09.2021" tarihinde "KÜLTÜR SANAT" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "KÜLTÜR SANAT" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.