Ali Koç, Sırp menajer ile birlikte maçı takip ediyor

TAKİP ET

Son dakika 'SPOR' kategorisinde yer alan habere göre; Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertlilerin U19 Ligi'nde oynadığı Trabzonspor maçını Sırp menajer Milos Mladenovic ile birlikte izliyor.

Fenerbahçe’nin U19 Ligi’nde Trabzonspor ile karşılaştığı maçı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Sırp menajer Milos Mladenovic ile birlikte takip ediyor. Dusan Tadic gibi bir çok önemli ismin menajerliğini yapan Mladenovic’in, Ali Koç ile sarı-lacivertlilerin maçını izlemesi dikkat çekti.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Ali Koç, Sırp menajer ile birlikte maçı takip ediyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "13.06.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Nethaber.com.tr" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan "Ali Koç, Sırp menajer ile birlikte maçı takip ediyor" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.