Alparslan: Büyük Selçuklu 43. bölüm İZLE full | Alparslan: Büyük Selçuklu son bölüm de Sultan Tuğrul tahtın varisini açıklıyor! 23 Ocak TRT1 Yutube

TAKİP ET

Alparslan: Büyük Selçuklu 43. bölüm full, bugün TRT1 ekranlarında yayınlandı. 23 Ocak 2023 te yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin son bölüm de, Sultan Tuğrul, Alparslan ile Kutalmış'ın tartışmasına artık izin vermemiş ve kendisinden sonra tahta çıkacak kişinin Süleyman olacağını ilan ediyor. Pazartesi günlerinin reyting rekortmeni dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu 43. son bölüm tek parça izle linki Nethaber'de.

Alparslan: Büyük Selçuklu SON BÖLÜM İZLE full. Alparslan: Büyük Selçuklu'nın bu akşam ekrana gelen son bölüm de heyecan ve aksiyon dorukta. Sultan Tuğrul, Alparslan ile Kutalmış'ın tartışmasına artık izin vermemiş ve kendisinden sonra tahta çıkacak kişinin Süleyman olacağını ilan etmişti. Kutalmış ve Alparslan bunu duyunca şok oldular. Kutalmış, Tuğrul'un tahtta olduğu sürece itaat edeceğini ancak öldükten sonra kimseyi tanımayacağını söylüyor. Kutalmış böyle olunca Alparslan ne yapacak? O da isyan mı edecek yoksa Tuğrul'a ve devlete itaat etmeye devam mı edecek? Kutalmış ile karşılaşmaları kaçınılmazdır. Alparslan: Büyük Selçuklu 43. bölüm Nethaber.com.tr'de.

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU 43. BÖLÜM FULL İZLE SON BÖLÜM TEK PARÇA

TRT1'nin sevilen dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu son bölüm de, Seferiye, Akınay ve Melikşah; Gülce ve Serdar'ı kaçıran Burkay'ı kovalarken bir kaza geçirir ve uçurumun kenarında ölüme terk edilir. Seferler bu durumdan nasıl kurtulacak, kendi başlarına başa çıkabilecekler mi yoksa birileri yardımına koşacak mı? Alparslan, Seferiye'nin içine düştüğü bu zor durumun farkında olacak mı? Hem Seferiye'yi ölümcül bir tehlikeden hem de Gülce'yi Burkay'dan kurtarabilecek midir?

Alparslan: Büyük Selçuklu 43. bölüm FULL İZLEmek için tıklayınız!

Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm de, Süleyman ve Flora'yı tek başına yakalayan Grigor, onlarla ne yapacak? İskender ani bir hareketle Süleyman'a kılıç saplıyor, Süleyman hayatta kalabilecek mi? Grigor, Süleyman'ın varisi olduğunu öğrenirse, bunu kendisi için bir koz olarak mı kullanacak? Öke'yi de yanında tutan Grigor, Selçuklulara karşı elini güçlendirdi. Grigor'un politikası için böyle olumlu şeyler olurken Ani'ye gelen misafir onu şımartacaktır. Grigor bu ziyaretten memnun kalmayacaktır.

Alparslan Büyük Selçuklu 43. Bölüm full Nethaber.com.tr ile izle!

Alparslan: Büyük Selçuklu Alparslan: Büyük Selçuklu 43. bölüm Alparslan: Büyük Selçuklu son bölüm izle full Alparslan: Büyük Selçuklu full izle Alparslan: Büyük Selçuklu tek parça izle full dizi trt1