Avrupa Hareketlilik Haftası'nda sağlık yaşam için pedal çevirdiler

TAKİP ET

Avrupa Hareketlilik Haftası'nda sağlık yaşam için pedal çevirdiler başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenlendi.

Hayrabolu Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, katılımcılar sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler. Belediye önünden başlayan ve güvenlik önemleri eşliğinde, Kaymakam Mehmet Sülün, Belediye Başkanı Osman İnan, Başkan Yardımcısı Şakir Tasar, İlçe Emniyet Müdürü Naci Sığın, daire müdürleri ve vatandaşlar, bisiklete bindi.

Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, "Belediye olarak spora verdiğimiz önemi her fırsatta gösteriyoruz. Amacımız sporu her yaşta sevdirmek, bisiklet sporunu ve bisiklet kullanmayı teşvik etmek" diye konuştu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Avrupa Hareketlilik Haftası’nda sağlık yaşam için pedal çevirdiler" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.09.2021" tarihinde "SAĞLIK" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.