Avrupa Hareketlilik Haftasında Beykozlu kadınlar sporla buluştu

TAKİP ET

Avrupa Hareketlilik Haftasında Beykozlu kadınlar sporla buluştu başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Beykoz'da Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında etkinlikler düzenlendi. Etkinliğe katılan kadınlar yürüyüş, zumba ve bisiklet sürme gibi çeşitli sportif faaliyetlerde bulundu. Kadınların spor yaptığı anlar havadan drone ile görüntülendi.

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Beykoz Belediyesi tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi. Beykoz çayırında düzenlenen etkinliklere çok sayıda Beykozlu kadın katıldı. Beykozlu kadınlar etkinlik kapsamında spor hocaları eşliğinde yürüyüş, zumba ve bisiklet sürme gibi spor faaliyetleri gerçekleştirdi. Kadınlar hem spor yaptı hem de eğlendi.

Etkinliğe katılan Tuğba Avşar, “Çok mutluyuz, eğleniyoruz. Pandemi sürecinde eve kapandık halk olarak bizim için iyi oldu eğleniyoruz. Belediye başkanımızdan Allah razı olsun böyle etkinlikler düzenlediği ve böyle hocalar bize tahsis ettiği için. Teşekkür ederiz” dedi.

Spor yaparak eğlenceli vakit geçiren Beykozlu kadınlar drone ile havadan görüntülendi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Avrupa Hareketlilik Haftasında Beykozlu kadınlar sporla buluştu" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.09.2021" tarihinde "SPOR" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.