Ayvalık'ta "Teoman" fırtınası esti

TAKİP ET

Ayvalık'ta "Teoman" fırtınası esti başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi tarafından organize edilen, ünlü rock sanatçısı Teoman'ın konserine ilgi yoğun oldu.

Uzun süre ara verdiği sahnelere Mayıs ayı sonunda dönen Teoman’ın, Ayvalık Açık Hava Tiyatrosu’nda verdiği konseri yaklaşık 5 bin kişi büyük bir coşkuyla izledi.

Gençlerin çoğunlukta olduğu konserde ünlü sanatçı Teoman birbirinden güzel şarkılarını kendine has üslubuyla hayranları için seslendirdi.

Yaklaşık 1 buçuk saat sahnede kalan Teoman, çok sevdiği Ayvalık’ta hayranlarıyla buluşmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Ayvalık’ta “Teoman” fırtınası esti" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "01.08.2021" tarihinde "MAGAZİN" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "MAGAZİN" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.