Başkale'de drone destekli uyuşturucu operasyonu

TAKİP ET

Başkale'de drone destekli uyuşturucu operasyonu başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Van'ın Başkale ilçesinde jandarma tarafından drone destekli yapılan uyuşturucu operasyonunda 61 kilogram eroin ele geçirildi.

Van İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarat çalışmalar neticesinde uyuşturucu madde kaçakçılığı yapacağı bilgisi üzerine Başkale ilçesi Kızılca Mahallesi Geçitvermez mezrası kırsalında operasyon düzenlendi. Rey isimli narkotik köpeğinin de katıldığı drone destekli operasyonda, 2 çuval içerisinde gizlenmiş 118 paket halinde 61 kilogram eroin ele geçirildi.

Uyuşturucu maddeye el konulurken, kaçan şahıs ya da şahısları yakalama çalışmaları başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Başkale’de drone destekli uyuşturucu operasyonu" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.