Bayan jandarma ve polisler "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesini anlattılar

TAKİP ET

Bayan jandarma ve polisler "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesini anlattılar başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Bilecik'te "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında kurulan stantlarda bayan jandarmalar ve polis ekipleri 970 kişiye proje hakkında bilgi ve broşür verdi.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında stant kuruldu. Bilecik merkeze bağlı Vezirhan ve Dodurga belde pazarlarında kurulan ’Narko Nokta’ stantlarda vatandaşları uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorunu ve önerileri gibi konularda anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi amacıyla amaca uygun broşür ve materyaller dağıtıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Bayan jandarma ve polisler "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesini anlattılar" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.