Bayburt'ta yaşlılar ve çocuklar bir araya gelip toprağa hayat verdi

TAKİP ET

Son dakika 'HABERDE İNSAN' kategorisinde yer alan habere göre; Bayburt'ta bulunan Memnune Evsen Huzurevi'nde yaşayan yaşlılar ve çocuk evlerinde bulunan çocuklar bir araya gelerek tohum ekti.

Bayburt Memnune Evsen Huzurevi’nde yaşayan yaşlılar ve çocuk evlerinde bulunan çocuklar Tarım İl Müdürlüğünün tahsis ettiği tarlada "Bağ ve Bahçe yapımı" etkinliğine katılarak, çeşitli tohumları toprakla buluşturdu. Yapılan ekim işleminden dolayı hem huzurevinde yaşayan yaşlılar hem de çocuklar memnun olduklarını dile getirdi.
Düzenlenen etkinliğe İl Müdürü Kemal Gümrükçü, İl Müdür Yardımcısı Senem Daştan, yaşlıları ve çocuklar katıldı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Bayburt’ta yaşlılar ve çocuklar bir araya gelip toprağa hayat verdi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "11.06.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Nethaber.com.tr" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan "Bayburt’ta yaşlılar ve çocuklar bir araya gelip toprağa hayat verdi" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.