Bayrampaşa bilgi evlerinde mezuniyet heyecanı

TAKİP ET

Son dakika 'GENEL' kategorisinde yer alan habere göre; Bayrampaşa Belediyesi Bilgi Evleri, 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi kursiyerlerini törenle mezun etti. Törene katılan Başkan Atila Aydıner, "Pandemi koşullarında büyük bir gayret göstererek eğitimlerini başarıyla tamamlayan sevgili öğrencilerimizi ve onların kıymetli öğretmenlerini tebrik ediyorum" dedi.

Ortaöğretim düzeyendeki öğrencilere destekleyici eğitimler vererek onları hayata hazırlayan Bayrampaşa Belediyesi Bilgi Evleri, 2020-2021 dönemi öğrencilerini törenle mezun etti. Törene katılarak öğrencilere sertifikalarını takdim eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Pandemi koşullarında büyük bir gayret göstererek eğitimlerini başarıyla tamamlayan sevgili öğrencilerimizi ve onların kıymetli öğretmenlerini tebrik ediyorum. İlçemizdeki çocuklarımıza ve gençlerimize eğitim noktasında destek olmaya devam edeceğiz. Çünkü gençlerimiz ve çocuklarımız bizim geleceğimiz” dedi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Bayrampaşa bilgi evlerinde mezuniyet heyecanı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.06.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Nethaber.com.tr" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan "Bayrampaşa bilgi evlerinde mezuniyet heyecanı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.