Beşiktaş, Vodafone Park'taki 300. golünü attı

TAKİP ET

Beşiktaş, Vodafone Park'taki 300. golünü attı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Şampiyonlar Ligi ilk maçında Borussia Dortmund'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta uzatma dakikalarında Montero'nun attığı gol, siyah-beyazlı ekibin Vodafone Park'taki 300. golü oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ilk maçında Borussia Dortmund’a 2-1 mağlup olan Beşiktaş’ta siyah-beyazlıların tek sayısı uzatma dakikalarında Montero’dan geldi. Karşılaşmanın 90+4. dakikasında Pjanic’in ortasında ceza sahasında yükselerek kafayı vuran Montero farkı 1’e indirirken bu gol siyah-beyazlılar için yeterli olmadı. Montero’nun attığı gol, aynı zamanda siyah-beyazlı ekibin, Vodafone Park’ın açılışından bu yana iç sahada kaydettiği 300. gol oldu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Beşiktaş, Vodafone Park’taki 300. golünü attı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "SPOR" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.