Bilecik'e hibe edilen arazöz ve vakumlu yol süpürge aracı hizmete başladı

TAKİP ET

Bilecik'e hibe edilen arazöz ve vakumlu yol süpürge aracı hizmete başladı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bilecik İl Özel İdaresine hibe edilen araçlar hizmete başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bilecik İl Özel İdaresine 1 adet arazöz ve 1 adet vakumlu yol süpürge aracı hibe edildi. Araçlar Bilecik’e gelirken, İl Özel İdare binası bahçesinde düzenlenen tören sonrası hizmete başladı. Bilecik İl Meclis Başkanlığı katkısıyla kazandırılan araçların büyük bir katkı vereceğini anlatan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, "Araçlarımızın özel idaremize, ilimize, ilçelerimize ve köylerimize hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Bilecik’e hibe edilen arazöz ve vakumlu yol süpürge aracı hizmete başladı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "04.08.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.