Bozüyük Devlet Hastanesi'nde anne sütünün önemi anlatıldı

TAKİP ET

Bozüyük Devlet Hastanesi'nde anne sütünün önemi anlatıldı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Bilecik'in Bozüyük İlçe Devlet Hastanesi'nde '1-7 Ağustos Dünya Emzirme Haftası' dolayısıyla tedavi gören annelere anne sütünün önemi anlatıldı.

Bozüyük Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yasemin Eren, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Gülce Yörük, Çocuk Gelişimcisi, Diyetisyen ve hastanede çalışan ebeler tarafından tedavi gören anne ve anne adayları ziyaret edildi. Ziyarette anne sütü ve önemi konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Özellikle ilk 6 ayda anne sütünün önemli olduğu vurgulandı. Haftanın önemine binaen annelere anne sütünün önemini içeren materyaller dağıtıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Bozüyük Devlet Hastanesi’nde anne sütünün önemi anlatıldı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "04.08.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.