Bursa'da askıda simit uygulaması

TAKİP ET

Bursa'da askıda simit uygulaması başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Bursa'da bir simit satıcısı, askıda simit uygulamasıyla ihtiyaç sahipleri ve hayırseverler arasında köprü oluyor.

Fomara’da 20 yıldır simit tezgâhı bulunan Celal Bakır, bir yandan simit satarken, diğer yandan da yardıma muhtaç insanların yüzünü güldürüyor. Bu kampanyayı Bursa’da ilk başlatanlardan biri olduğunu söyleyen Celal Bakır, “Hayırsever vatandaşlarımız yardım ediyor. Askıya simit as diyorlar, biz de asıyoruz. İhtiyacı olan vatandaşlarımız askıdan simitleri alıp gidiyor. Günde 60 simit biriktiği oluyor. Hepsi akşama kadar tükeniyor. Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü oluyoruz” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Bursa’da askıda simit uygulaması" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.