Bursa'da şaşkına çeviren görüntü...Arızalı otomobili kara yolunda ters çekti

TAKİP ET

Son dakika 'ASAYİŞ' kategorisinde yer alan habere göre; Bursa'da bozulan aracını çekerek tamirciye götürmek isteyen iki arkadaşın yaptığı hareket görenleri şaşkına çevirdi.

Olay dün Osmangazi’ye bağlı İstanbul Yolu Caddesinde meydana geldi. Otomobili arıza yapınca tamirhaneye çekerek götürmek isteyen iki arkadaş şaşkına çeviren bir yöntemle aracı çekti. Bozulan otomobili başka bir aracın arkasına ters olarak bağlayarak çeken iki arkadaş trafiği tehlikeye düşürürken, görenleri şaşkına çevirdi. Başka bir sürücü tarafından saniye saniye kaydedilen görüntüleri izleyenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Bursa’da şaşkına çeviren görüntü...Arızalı otomobili kara yolunda ters çekti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Nethaber.com.tr" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Bursa’da şaşkına çeviren görüntü...Arızalı otomobili kara yolunda ters çekti" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.