Bursaspor'da Tuzlaspor maçı hazırlıkları tamamlandı

TAKİP ET

Bursaspor'da Tuzlaspor maçı hazırlıkları tamamlandı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Bursaspor, Tuzlaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-beyazlılar son idmanda taktik çalıştı.

TFF 1. Lig’in 6. haftasında yarın deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla çalışmalarını tamamladı. Isınma hareketleriyle başlayan idman, pas pres çalışmalarıyla devam etti. Yeşil-beyazlılar son bölümde taktik çalışma gerçekleştirdi. Hazırlıklarını tamamlayan Bursaspor, bugün saat 14.00’de Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde İstanbul’a hareket edecek.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Bursaspor’da Tuzlaspor maçı hazırlıkları tamamlandı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.09.2021" tarihinde "SPOR" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.