Buz Lazer Cihazları ile Kalıcı Çözüm

TAKİP ET

Son dönemlerin en gelişmiş ve en acısız yöntemi olarak bilinen Buz Lazer, lazer epilasyon merkezleri tarafından rağbet gören bir lazer epilasyon yöntemidir.

Son dönemlerin en gelişmiş ve en acısız yöntemi olarak bilinen Buz Lazer, lazer epilasyon merkezleri tarafından rağbet gören bir lazer epilasyon yöntemidir. Buz Lazer 80’den fazla ülkede güvenle uygulandığı gibi Türkiye bölgesinde bulunan Buz Lazer epilasyon merkezleri tarafından da güvenle uygulanmaktadır.

Buz Lazer Nedir?

Buz Lazer, lazer epilasyon uygulamaları arasında en son teknolojiye sahip olanıdır. Buz Lazer, Soprano Ice Platinum ve Soprano Ice Titanium modellerinin Alexandrite, Diyot, Nd:YAG lazer dalga boylarını tek bir sistemde birleştirmiştir. Buz Lazer ile istenmeyen kıl ve tüylerden olabilecek en kalıcı şekilde kurtulmak mümkündür.

Buz Lazer Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) onayına sahip olmasının yanı sıra, Sağlık Bakanlığı ÜTS tıbbi cihaz kategorisinde olan güvenilir bir sistemdir. FDA onayına sahip olması uygulamış olduğu tedaviyi, çevre dokulara zarar vermeden ve herhangi bir yan etkiye sebep olmadan, hedeflediği şekilde gerçekleştirdiğinin kanıtıdır.

Buz Lazer, uygulamalarını kıl kökleri hedef alarak gerçekleştirmektedir. Her Buz Lazer epilasyon seansında kıl kökleri bir miktar tahrip edilmekte ve incelmektedir. Tüm Buz Lazer Epilasyon seanslarının sonunda yeterince hasar gören kıl köklerinde bir daha kıl uzamaz. Böylelikle istenmeyen kıl ve tüylere kalıcı çözüm oluşturulmuş olur.

Buz Lazer, sahip olduğu patentli Ice Teknolojisi ile seanslar sırasında cilt yüzeyini -3 dereceye kadar soğutarak kişinin herhangi bir acı hissetmesine engel olmaktadır. Buz Lazer cihazları ile faaliyet gösteren merkezler acısız olmaları ile en çok tercih edilen lazer epilasyon merkezleri olmaktadır.

Buz Lazer Hangi Kıl Tipleri İçin Uygundur?

Buz Lazer ince kıllar dahil tüm kıl tiplerinin epilasyonunda etkili ve kalıcı sonuçlara sahiptir. Lazer epilasyon uygulamalarının ince kıllarda etkili olabilmesi için yüksek enerji seviyeleri ile çalışılması gerekmektedir.

Buz Lazer, patentli in-Motion tekniği ile cilt üzerinde sürekli hareket ettirilen bir uygulama metoduna sahiptir. Bu uygulama tekniği sayesinde cilt yüzeyinde yanık oluşmadan, herhangi bir yan etki riski olmadan ince kıllar için gerekli enerji seviyesinde çalışılması sağlanır.

Buz Lazer sahip olduğu yenilikçi teknolojiler ile tüm kıl tipleri için uygun bir epilasyon yöntemi olmaktadır.

Buz Lazer epilasyon merkezleri kişinin kıl yapısına en uygun tedavi dozu ve şeklini belirleyerek kullanıcıların uygulamalarından alınabilecek en üst verimi almalarını sağlamaktadır.

Gerçek Buz Lazer Epilasyon Merkezleri ve Seans Fiyatları Nedir?

Buz Lazer ve tüm lazer epilasyon işlemlerinin seans fiyatları kişinin cilt yapısına, kıl rengine, kıl yapısına, kıl yoğunluğuna ve işlem yapılacak bölge sayısı, bölgenin genişliği gibi faktörlere bağlı olarak kişiden kişiye farklılık göstermektedir.

Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine tıbbi cihaz olarak kayıtlı olan makinelerin kullanıldığı gerçek Buz Lazer epilasyon merkezlerine https://www.buzlazer.com linkinden ulaşabilir ve detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz.

buz lazer cihazı buz lazer