ÇABES'ten Play-off başarısı

TAKİP ET

Son dakika 'SPOR' kategorisinde yer alan habere göre; Yalova'da tek devre usulü ile oynanan 3. Lig müsabakalarında 5 maç oynayan Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES), namağlup olarak gruptan 1. çıkarak Play-offlarda mücadele edecek.

Samsun-Çarşamba temsilcisi Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü 3.Lig B Grubu’nda rakiplerini farklı skorlarla yenmeyi bildi. Oynanan 5 maçta ÇABES, namağlup bir şekilde tamamlamasıyla birlikte, bir üst lige çıkmak için Play-off oynamaya hak kazandı.
14 Haziran tarihi itibarıyla başlayacak olan Play-offlara morali yüksek bir şekilde çıkacak olan ÇABES Başkanı Kerim Deniz, “Kupayı Çarşamba’ya getirmeye kararlıyız” dedi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"ÇABES’ten Play-off başarısı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.06.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Nethaber.com.tr" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan "ÇABES’ten Play-off başarısı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.