Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir hazırlıklarına başladı

TAKİP ET

Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir hazırlıklarına başladı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 7. haftasında karşılaşacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarınabaşladı.

Süper Lig’e kötü bir başlangıç yapan Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor, ligin 6. haftasında sahasında 2-1’lik Altay mağlubiyetin ardından Medipol Başakşehir hazırlıklarına başladı. Yeşil-mavili ekip 26 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda karşılaşacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gerçekleştirdiği ısınma hareketlerinin arından çift kale maç ile antrenmanı sonlandırdı.

Çaykur Rizespor’un yeni transferi Joel Pohjanpalo ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışırken, Altay maçında 11’de forma giyen oyuncular ise salonda çalıştı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir hazırlıklarına başladı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.09.2021" tarihinde "SPOR" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.