Ceviz ağacından düşen çocuk öldü

TAKİP ET

Ceviz ağacından düşen çocuk öldü başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Kavak köyünde ceviz ağacından düşen çocuk hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Çukurca ilçesinde ikamet eden Fırat Erdemir (15), Kavak köyüne ailesiyle ceviz hasadına gitti. Erdemir, burada ceviz toplamak için çıktığı 10 metre yükseklikteki ceviz ağacından düştü. Ailesinin haber vermesi üzerine bölgeye gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından Çukurca Devlet Hastanesine kaldırılan çocuk hayatını kaybetti.

Öte yandan, aynı köye hasat için giden Sabri Yılmaz’ın ise yılan ısırması sonucu yaralandığı ve Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı öğrenildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Ceviz ağacından düşen çocuk öldü" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.