Çin'de otel çöktü: 1 ölü, 10 kayıp

TAKİP ET

Çin'de otel çöktü: 1 ölü, 10 kayıp başlığıyla yayınlanan haberde; Çin'de Suzhou kentinde bir otelin çökmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 10 kişinin kayıp olduğu açıklandı.

Çin’in Jiangsu eyaletindeki Suzhou kentinin Wujiang bölgesinde bulunan bir otelin binası çöktü. Olayın ardından 1 kişi hayatını kaybederken 10 kişinin kayıp olduğu bildirildi. Sivil savunma ekipleri, enkaz altındaki arama kurtarma çalışmalarını sürdürürken, 3’ü kritik durumda toplam 8 kişi kurtarılırdı. Binanın yıkılma nedeni henüz bilinmezken soruşturma başlatıldı. Olay yerinde kurtarma çalışmaları sürüyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.

"Çin’de otel çöktü: 1 ölü, 10 kayıp" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "12.07.2021" tarihinde "DÜNYA" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.