Dimitris Goutas, gol sayısını 3'e çıkarttı

TAKİP ET

Dimitris Goutas, gol sayısını 3'e çıkarttı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; DG Sivasspor'un 27 yaşındaki oyuncusu Dimitris Goutas, Yeni Malatyaspor maçında attığı gollerle bu sezon 3. kez rakip fileleri havalandırdı.

Süper Lig’de Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Sivasspor’da Dimitris Goutas attığı golle takımına 3 puan kazandırırken, bu sezon 3. kez ağları sarstı. Yunanistanlı defans oyuncu Goutas, maçın 70. dakikasında meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Goutas böylece bu sezon 3. kez takımı adına skor üretti.

Diğer yandan bu sezon Sivasspor formasıyla Süper Lig’de 4 maça çıkan Goutas, ilk 11’de de 4 kez görev aldı. Goutas 360 dakika Sivasspor forması giydi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Dimitris Goutas, gol sayısını 3’e çıkarttı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.09.2021" tarihinde "SPOR" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.