Doğalgaz çalışmalarında ikinci aşamaya geçildi

TAKİP ET

Doğalgaz çalışmalarında ikinci aşamaya geçildi başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Bilecik'in Bozüyük ilçesine bağlı Dodurga beldesinde doğalgaz altyapı çalışmalarında ikinci aşamaya geçildiği belirtildi.

Belediye Başkanı Selim Tuna, belde halkı tarafından hasretle beklenen doğalgaz çalışmalarında ikinci aşamaya geçildiğini duyurdu. Başkan Selim Tuna, yaptığı açıklamada “Doğalgaz çalışmalarımızda ikinci aşamaya başladık. Çelik boruların imalat çalışmalarına geçildi. İnşallah en kısa sürede beldemize doğalgazı kavuşturacağız” açıklamasında bulundu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Doğalgaz çalışmalarında ikinci aşamaya geçildi" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.