Doğu Anadolu'da hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek

TAKİP ET

Doğu Anadolu'da hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Doğu Anadolu Bölgesinde hava sıcaklığı mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredecek.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre, bölge genelinde hava sabah saatlerinde az bulutlu ve açık; öğle saatlerinden itibaren parçalı ve yer yer çok bulutlu olarak geçecek. Sıcaklıklar mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği bölgede rüzgârın kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bölgede dün en yüksek hava sıcaklığı Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde 38,3 derece olarak kaydedilirken bugün beklenen sıcaklıklar; Erzincan’da 37, Iğdır’da 35, Erzurum’da 32, Kars ve Ağrı’da 31, Ardahan’da 29, Bayburt’ta 34 derece olması öngörülüyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Doğu Anadolu’da hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "04.08.2021" tarihinde "ÇEVRE" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.