DSİ'den Eskişehir'e bir müjde daha: Odunpazarı 1 nolu dere sel kapanı hizmete alındı

TAKİP ET

DSİ'den Eskişehir'e bir müjde daha: Odunpazarı 1 nolu dere sel kapanı hizmete alındı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ), Eskişehir'deki "Odunpazarı 1 Nolu Dere Sel Kapanı" projesinin tamamlanarak hizmete alındığını duyurdu.

Eskişehir Odunpazarı 1 Nolu Dere Sel Kapanı projesinin tamamlandığını açıklayan DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, “Eskişehir Odunpazarı 1 Nolu Dere Sel Kapanı projesini tamamlayarak hizmete aldık. Proje ile Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi taşkınlardan korunacaktır. Projenin Eskişehir ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Genel Müdür Yıldız ayrıca sel kapanının 72 metre dipsavak cebri boru ve 55 bin metreküp dolgu imalatı yapıldığını ifade etti. Yıldız, Dolusavak imalatları, vana odası ve su alma yapısı bitirilerek işin tamamlandığını söyledi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"DSİ’den Eskişehir’e bir müjde daha: Odunpazarı 1 nolu dere sel kapanı hizmete alındı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "04.08.2021" tarihinde "ÇEVRE" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.