Düzce'nin ürünleri Bakan Yanık'a tanıtıldı

TAKİP ET

Düzce'nin ürünleri Bakan Yanık'a tanıtıldı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; DÜZCE (İHA) – Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'a, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Düzce Üniversite Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay ziyaret ederek, Düzce Üniversitesi'nin kendi ürettiği Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp ürünlerini tanıttı.

Düzce Üniversitesi tarafından Türkiye’de ilk defa üretilerek tüketicilere sunulan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi ürünlerinin tanıtımı devam ediyor. Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Düzce Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette üniversite de yapılan çalışmaların yanı sıra Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi tarafından üretilen ürünleri Bakan Yanık’a hediye ederek tek tek tanıtımı da yapıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Düzce’nin ürünleri Bakan Yanık’a tanıtıldı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.09.2021" tarihinde "SAĞLIK" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.