Dyshawn Pierre, 3 yıl daha Fenerbahçe'de

TAKİP ET

Son dakika 'SPOR' kategorisinde yer alan habere göre; Fenerbahçe Beko, 27 yaşındaki Kanadalı oyuncusu Dyshawn Pierre'in sözleşmesinin 3 yıl uzatıldığını açıkladı.

Fenerbahçe, kadrosuna 2020-2021 sezonunun başında katılan ve gösterdiği performansla Euroleague’de dikkatleri üzerine çeken Dyshawn Pierre’in sözleşmesinin 2+1 yıllık uzatıldığını açıkladı. Pierre, bu sezon Euroleague’de 36 maçta forma giydi ve ortalama 24 dakika parkede kaldı. Kanadalı basketbolcu, 9.1 sayı (%61.4 iki sayı, %41.7 üç sayı, %88 serbest atış), 3.3 ribaund, 2.0 asist ve 11.9 verimlilik puanı ortalamaları ile mücadele etti.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Dyshawn Pierre, 3 yıl daha Fenerbahçe’de" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.06.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Nethaber.com.tr" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan "Dyshawn Pierre, 3 yıl daha Fenerbahçe’de" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.