Eskişehir'de kartpostallık sonbahar manzaraları

TAKİP ET

Eskişehir'de kartpostallık sonbahar manzaraları başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Eskişehir'de sonbaharın gelişiyle sarının tonlarına bürünen ağaçlar ve dökülen yapraklar kartpostallık manzaralar oluşturdu.

Porsuk Çayı’nın iki yakasını birbirine bağlayan Kanlıkavak Parkı sonbahar renklerine boyandı. Sarı ve yeşilin tonlarıyla bezenen ağaçlar seyrine doyumsuz görüntüler oluşturdu. Hava sıcaklıklarının düşmesi ve yağışlarla birlikte sessizliğe bürünen park, görenleri kendine hayran bıraktı. Sokak hayvanlarını da yoğun olarak barındıran parkta yaprak döken ağaçlar, kış hazırlığına başladı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Eskişehir’de kartpostallık sonbahar manzaraları" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "ÇEVRE" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.