GKV Basketbol Yıldız Erkekler 'de Türkiye Finallerine yükseldi

TAKİP ET

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Yıldız Erkek Basketbol Takımı Adana'da gerçekleştirilen 3x3 grup müsabakalarında bölge birincisi olarak adını Türkiye finallerine yazdırdı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Yıldız Erkek Basketbol Takımı Adana'da gerçekleştirilen 3x3 grup müsabakalarında bölge birincisi olarak adını Türkiye finallerine yazdırdı.

Sezon içerisinde üç ayrı turnuvada şampiyonluk kazanan ve son olarak bölge şampiyonluğunu elde ederek 4 kupa sahibi olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Yıldız Erkek Basketbol Takımı sporcularını kutlayan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel hedeflerinin Türkiye şampiyonluğunu da kazanmak olduğunu ifade etti.

20205-2026 eğitim öğretim döneminde okullar arası yıldız erkekler basketbol müsabıklarında bu yıl dört şampiyonluk birden yaşayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Yıldız Erkek Basketbol Takımı okullar arası il şampiyonu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından ekim ayında düzenlenen Cumhuriyet Kupası Şampiyonu ve yine okullar arası düzenlenen 3x3 yıldız erkekler basketbol maçlarında yenilgisiz il şampiyonu olmuştu. Adana'da düzenlenen bölge şampiyonasına katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Yıldız Erkek Basketbol Takımı Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Ve Okul Sporları tarafından organize edilen müsabakalarda grup birincisi olarak bölge şampiyonluğuna imza attı. Takımın 3-8 Mayıs 2026 tarihlerinde Kırklareli'nde yapılacak olan Türkiye finallerine bölge ve Gaziantep temsilcisi olarak katılmaya hak kazandığını açıklayan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürse, Takımımız bu yıl büyük bir azim ve disiplinli çalışması sonucunda dört şampiyonluk birden elde etmiştir. Başarıda büyük emekleri geçen başta basketbol antrenörümüz Vedat Oğuzcan olmak üzere şampiyon sporcularımızı, bu başarılarda daim yanımızda yer alan velilerimizi ve emeği geçen herkesi kutluyor, desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Türkiye şampiyonasına katılacak olan takımımızın bu kupayı da kentimize kazandıracağına inanıyorum dedi.


İHA