Gölcük'ten 2 tır yardım malzemesi dualarla uğurlandı

TAKİP ET

Gölcük'ten 2 tır yardım malzemesi dualarla uğurlandı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Gölcük Belediyesi ve Kızılay Gölcük Şubesi'nin hazırlığında, vatandaşlar tarafından yapılan 2 tır yardım malzemesi dualarla uğurlandı.

Gölcük Belediyesi ve Kızılay Gölcük Şubesi tarafından hazırlanan 2 tır yardım malzemesi geçtiğimiz cumartesi günü Manavgat’a gönderilerek, AFAD’a teslim edilmişti. Bugün de Gölcük Belediyesi ve Kızılay Gölcük Şubesi’nin hazırlığında, Gölcüklüler tarafından yapılan yardımlarla 2 tır yardım malzemesini daha Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların katılımıyla bölgeye dualarla uğurlandı. Gölcük’ten toplamda; 4 tır yardım malzemesi ve 4 personelle birlikte 2 su tankeri bölgeye gönderilmiş olacak.

"Herkese teşekkür ediyorum"

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "Gölcük Belediyesi ve Kızılay Gölcük Şubesi tarafından, geçtiğimiz cumartesi günü 2 tır yardım malzemesini Manavgat’a göndererek AFAD’a teslim etmiştik. Bugün de; kadirşinas Gölcüklü hemşehrilerim tarafından yapılan yardımlarla, 2 tır yardım malzemesini daha bölgeye dualarla uğurladık. Ayrıca Gölcük Belediyesi’nin 1 su tankeri Manavgat’ta pazar gününden bu yana yangın söndürme çalışmalarına destek oluyor. Bu akşam da, 1 su tankeri de Marmaris’te yangın söndürme çalışmalarına destek olmak için yola çıktı. Gölcük Belediyesi’nin 4 personeli halen yangın bölgesinde görev yapıyor. Yardımlarını esirgemeyerek büyük destek veren saygıdeğer Gölcüklü hemşehrilerime can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Allah ülkemizi, milletimizi her türlü afet ve musibetten muhafaza eylesin" dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Gölcük’ten 2 tır yardım malzemesi dualarla uğurlandı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "04.08.2021" tarihinde "GENEL" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.