Göztepe'de Trabzonspor maçı hazırlıkları sürüyor

TAKİP ET

Göztepe'de Trabzonspor maçı hazırlıkları sürüyor başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Göztepe, Süper Lig'in 10. haftasında sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig’in 10. hafta maçında Göztepe, Cumartesi günü saat 19.00’da Trabzonspor’u konuk edecek. Sarı-kırmızılılar, bugün Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanın ilk bölümünde ısınmanın ardından pas çalışması yapan futbolcular, ikinci bölümde ise taktiksel oyun gerçekleştirerek idmanı tamamladı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Göztepe’de Trabzonspor maçı hazırlıkları sürüyor" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.10.2021" tarihinde "SPOR" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.