Hatay'da 182 aracıya ustalık belgesi

TAKİP ET

Hatay'da 182 aracıya ustalık belgesi başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Hatay'ın Payas ilçesinde düzenlenen törenle 182 kişiye "Arıcılık Ustalık Belgesi" verildi.

Payas’ta Meslek Anadolu Lisesi ve Hatay İli Arı Yetiştiricileri Birliği işbirliğinde arıcılığın ‘meslek’ olarak kabul edilmesiyle birlikte Hatay’ın çeşitli ilçelerinde arıcılara “Arıcılık Ustalık Belgesi” veriliyor. Bu kapsamında Hatay’da da başvuru yapan 182 arıcıya ustalık belgeleri törenle verildi.

Arıcılar Birliğinde düzenlenen törene, Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Hatay İli Arıcılar Birliği Başkanı Mehmet Ekici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eray Sarı, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy’da katıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Hatay’da 182 aracıya ustalık belgesi" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.10.2021" tarihinde "EKONOMİ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "EKONOMİ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.