Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "Enflasyonla mücadelede 'duralım' yaklaşımı sıkça dile getiriliyor. Bu çok miyopik bir yaklaşımdır. Kalıcı ve yüksek büyümenin yolu düşük enflasyon sürecinden geçer. Enflasyon düşerse büyüme katlanır.&qu
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "Enflasyonla mücadelede 'duralım' yaklaşımı sıkça dile getiriliyor. Bu çok miyopik bir yaklaşımdır. Kalıcı ve yüksek büyümenin yolu düşük enflasyon sürecinden geçer. Enflasyon düşerse büyüme katlanır."
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Enflasyonla mücadelede 'duralım' yaklaşımı sıkça dile getiriliyor. Bu çok miyopik bir yaklaşımdır. Kalıcı ve yüksek büyümenin yolu düşük enflasyon sürecinden geçer. Enflasyon düşerse büyüme katlanır.
İHA