Hazırlık maçı: Medipol Başakşehir: 2 - Hatayspor: 2

TAKİP ET

Hazırlık maçı: Medipol Başakşehir: 2 - Hatayspor: 2 başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Hazırlık maçında Medipol Başakşehir ile Hatayspor 2-2 berabere kaldı.

Medipol Başakşehir ile Hatayspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda Başakşehir, Hatayspor’u konuk etti. 33. dakikada Başakşehir, Aleksic’in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. 74. dakikada Boupendza’nın golüyle Hatayspor, skoru 1-1’e getirdi. 80. dakikada Berkay’ın golüyle Başakşehir, 2-1 öne geçerken, 86. dakikada Hatayspor’un yeni transferi Saint-Louis, skoru 2-2 yaptı mücadele bu sonuçla sona erdi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Hazırlık maçı: Medipol Başakşehir: 2 - Hatayspor: 2" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "03.08.2021" tarihinde "SPOR" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.