İlçe müftüleri toplantısı Yenipazar'da yapıldı

TAKİP ET

Son dakika 'EĞİTİM' kategorisinde yer alan habere göre; Bilecik'te haziran ayı ilçe müftüleri toplantısına bu ay Yenipazar ev sahipliği yaptı.

Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun’un başkanlığındaki toplantıya, İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu ve ilçe müftüleri katıldı. Gündeminin okunması ve gündem üzerine yapılan istişarelerle devam eden toplantıda, pandemi sürecinde aile eğitimleri, 2021 yılı üçüncü dönem vaaz ve irşad programı, din istismarı ile mücadele seminerleri, 4-6 yaş Kur’an kurslarının ihtiyaçları ve diğer güncel konular görüşüldü.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"İlçe müftüleri toplantısı Yenipazar’da yapıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "10.06.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Nethaber.com.tr" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan "İlçe müftüleri toplantısı Yenipazar’da yapıldı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.