İstanbul'un sahillerindeki musilaj istilasının son hali görüntülendi

TAKİP ET

Son dakika 'GENEL' kategorisinde yer alan habere göre; Marmara Denizi'ni kaplayan musilajın, denizde oluşturduğu tahribat son haliyle havadan görüntülendi.


Son aylarda Marmara Denizi’ni etkisi altına alan deniz salyası (müsilaj) Kadıköy Caddebostan sahil şeridinde yoğunluğunu sürdürüyor. Deniz salyasının yoğun olduğu alanlardan Kadıköy Fenerbahçe Sahili, Caddebostan Plajı ve Bostancı Vapur İstasyonu’ndaki son durum, drone ile görüntülendi. Görüntülerde, geçen haftaya oranla bazı bölgelerde musilaj yoğunluğunun azaldığı görülürken, yer yer ise yoğun salya oluşumu dikkat çekti.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"İstanbul’un sahillerindeki musilaj istilasının son hali görüntülendi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.06.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Nethaber.com.tr" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan "İstanbul’un sahillerindeki musilaj istilasının son hali görüntülendi" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.