"İyi Ki Varsınız" projesiyle çocuklar gezdiriliyor

TAKİP ET

"İyi Ki Varsınız" projesiyle çocuklar gezdiriliyor başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Mersin Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'İyi Ki Varsınız' projesi ile çocuklar ildeki tarihi ve kültürel yerleri geziyor.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje ile 50 çocuk, Aydıncık, Silifke ve Erdemli ilçelerindeki tarihi ve kültürel yerleri gezdi. Çocuklara polisler eşliğinde tarihi ve kültürel yerleri gezerken, yetkililerden bilgilerde aldılar.

Geziden mutlu olan çocuklar, projeyi hazırlayanlara teşekkür etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



""İyi Ki Varsınız" projesiyle çocuklar gezdiriliyor" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "04.08.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.