İzmir'in meşhur gevrek ve boyozuna zam

TAKİP ET

İzmir'in meşhur gevrek ve boyozuna zam başlığıyla yayınlanan güncel haberde; İzmir'in meşhur gevrek ve boyozu ile poğaça fiyatlarına zam geldi. Yapılan yüzde 25'lik zammın ardından 2 TL'den satılan gevrek, boyoz ve poğaça 2,5 TL oldu.

İzmir Şekerciler ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı İhsan Esen, İzmir ile özdeşleşen gevrek ve boyoz ile poğaça fiyatlarına zam yapıldığını açıkladı. Esen, 2 liraya satılan gevrek, boyoz ve poğaçanın 50 kuruşluk zam sonrası 2,5 TL olduğunu ifade etti. Uzun süren çalışmalar sonucu zamların belirlendiğini ifade eden Esen, “1 Ekim 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere gevrek, boyoz, poğaça, yumurta, peynir fiyatları 2 lira 50 kuruş olarak güncellenmiştir” dedi.

Yüzde 25 oranındaki zam kararının artan maliyet giderleri nedeniyle alındığı duyuruldu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"İzmir’in meşhur gevrek ve boyozuna zam" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.09.2021" tarihinde "EKONOMİ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "EKONOMİ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.