İzmit Belediyesi'nin ücretsiz yüzme kursları devam ediyor

TAKİP ET

İzmit Belediyesi'nin ücretsiz yüzme kursları devam ediyor başlığıyla yayınlanan güncel haberde; İzmit Belediyesi'nin kapalı yüzme havuzunda, korona virüs kısıtlamalarının kalkması ile birlikte tekrar başlayan 7-14 yaş arası çocuklara yönelik yüzme kursları, aralıksız devam ediyor.

İzmit Belediyesi’nin “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında uyguladığı ve pandemi kısıtlamalarının kalkmasının ardından yeniden derslerini başlattığı ücretsiz yüzme kursları devam ediyor. İzmit Belediyesi’nin tamamen yenilediği Tepeköy Mahallesi’ndeki kapalı yüzme havuzunda 7-14 yaş arası çocuklar uzman antrenörler eşliğinde başladıkları yüzme kursuna büyük bir istek ve heyecanla katılıyor.

Her geçen gün ilginin arttığı yüzme kurslarından toplam 330 çocuğa ücretsiz eğitim veriliyor. Pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri 08.00 ile 12.00 saatleri arasındaki yüzme kursları ile çocuklar, pandeminin stresinden uzaklaşarak, eğlenerek yüzmeyi öğreniyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"İzmit Belediyesi’nin ücretsiz yüzme kursları devam ediyor" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "04.08.2021" tarihinde "SPOR" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.