Jandarma Genel Komutanlığı'ndan Düzce paylaşımı

TAKİP ET

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan Düzce paylaşımı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; DÜZCE (İHA) – Jandarma Genel Komutanlığı Düzce, Kayseri, Hatay ve Van İl Jandarma Komutanlıklarınca son 5 gün içerisinde yapılan çalışmaları paylaştı.

Jandarma Genel Komutanlığı her hafta düzenli olarak İl Jandarma Alay Komutanlıklarının yaptığı faaliyetleri paylaşıyor. Bu kapsamda son paylaşım da ise Düzce’de yer aldı. Son 5 gün içerisinde yapılan çalışmaların yer aldığı paylaşımda Kayseri, Hatay ve Van’da yer aldı. 4 ilde toplamda 51 kilo 948 gram eroin, 20 kilogram esrar, 3 kilo 200 gram kubar esrar, bin 405 adet captogon ve 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Jandarma Genel Komutanlığı’ndan Düzce paylaşımı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.