Kaçak alkol operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı

TAKİP ET

Kaçak alkol operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Afyonkarahisar'da polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, kaçak etil alkol ile birlikte sahte rakı ve viski ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, operasyon Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı. Kent merkezinde bir şahsın ev ve iş yerinde kaçak alkol üretimi yaptığı yönünde bilgi alan ekipler H.D. (29), isimli şahsın adreslerine baskın düzenledi. Baskında yapılan aramalarda 1 adet kurusıkı tabanca, 30 adet TABDK bandrolü, 5 bin 150 gram kıyılmış tütün, 2 bin 690 adet içi tütün ile doldurulmuş makaron, 5 bin adet içi boş makaron, 14.5 litre sahte rakı, 4.5 litre sahte viski, 24.5 litre etik alkol, 180 ml viski cipsi ele geçirildi. Gözaltına alınan şahsın işlemlerinin devam ettiği bildirildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Kaçak alkol operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.