Karacasu'da sağlık personellerine başarı belgesi verildi

TAKİP ET

Karacasu'da sağlık personellerine başarı belgesi verildi başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Aydın'ın Karacasu ilçesinde pandemi döneminde üstün gayret gösteren sağlık personellerine başarı belgesi verildi.

Karacasu Kaymakamlığı, pandemi döneminde ilçede büyük fedakarlık gösteren ve bu süreçte gece gündüz demeden üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı görevli Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı personelleri için başarı belgesi düzenlendi. Başarı belgelerini İlçe Sağlık Müdürü Dr. Onur Doran tarafından personellere takdim edildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Karacasu’da sağlık personellerine başarı belgesi verildi" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.09.2021" tarihinde "SAĞLIK" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.