Kaymakam Kılıç'tan pazar denetimi

TAKİP ET

Kaymakam Kılıç'tan pazar denetimi başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'nin yeni Kaymakam Mehmet Kılıç, ilçedeki semt pazarını gezerek çeşitli incelemeler yaptı. Kılıç, pazarda pandemi önlemleri denetiminde de bulundu.

Beraberinde Belediye Başkanı Durali Zelyurt, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Samaraz ile semt pazarını gezen Kaymakam Kılıç, pazar esnaflarından işleri hakkında bilgi aldı. Kılıç, pazarda yeni tip korona virüs (Covid-19) pandemi önlemleri denetiminde de bulundu. Doğanşehir Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu’nun Iğdır Aralık Kaymakamlığına atanmasıyla, Kahramanmaraş Valiliği Kaymakam Adayı Mehmet Kılıç Malatya’nın Doğanşehir ilçesi Kaymakamlığına atanmış, Kılıç geçtiğimiz günlerde Doğanşehir’e gelerek göreve başlamıştı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Kaymakam Kılıç’tan pazar denetimi" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.