Kayserispor, Hatayspor maçına hazır

TAKİP ET

Kayserispor, Hatayspor maçına hazır başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Yukatel Kayserispor, Süper Lig'in 5.haftasında Atakaş Hatayspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor yarın deplasmanda Atakaş Hatayspor’a konuk olacak. Hatayspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde yaptığı son antrenman ile tamamlayan sarı-Kırmızılılar saat 17.00’de özel uçak İle Hatay’a gidecek.

Yarın Yeni Hatay Stadyum’unda oynanacak olan Atakaş Hatayspor İle Yukatel Kayserispor maçı saat 19.00’da başlayacak ve karşılaşma da Alper Ulusoy düdük çalacak.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Kayserispor, Hatayspor maçına hazır" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.09.2021" tarihinde "SPOR" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.