Kıyıkışlacık Gürçamlar bölgesindeki yangın Kazıklı'ya doğru ilerliyor

TAKİP ET

Kıyıkışlacık Gürçamlar bölgesindeki yangın Kazıklı'ya doğru ilerliyor başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Muğla'nın Milas ilçesi Kıyıkışlacık-Gürçamlar bölgesinde gece vakti çıkan orman yangını hızla ilerliyor. Ekiplerin müdahale ettiği yangında alevlerin Kazıklı Koyu'na doğru ilerlediği belirtildi.

Muğla’da 6 günden bu yana orman yangınları devam ederken, yeni yangınlar da çıkmaya devam ediyor. Milas-Bodrum arasında Fesleğen Yaylası ile Çökertme, Bozalan ve Türkevleri’nde devam eden yangının ardından gece Kıyıkışlacık’ta meydana gelen orman yangını da hızla büyüyor. Yangında yükselen alevler gecenin karanlığını aydınlatırken alevlerin Kıyıkışlacık’tan Kazıklıkoy’a doğru ilerlediği belirtildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Kıyıkışlacık Gürçamlar bölgesindeki yangın Kazıklı’ya doğru ilerliyor" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "04.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.