Konya'da ticari taksi ile üç tekerlekli motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

TAKİP ET

Konya'da ticari taksi ile üç tekerlekli motosiklet çarpıştı: 2 yaralı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Konya'nın Hüyük ilçesinde ticari taksi ile üç tekerli motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Beyşehir-Hüyük Karayolunun 25. kilometresiyle meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Burhan K.’nın kullandığı üç tekerlekli motosiklet, Yeni Mahallesi yakınlarında ismi alınamayan sürücünün kullandığı ticari taksi ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan üç tekerlekli motosikletin devrilmesi sonucu, sürücü Burhan K. ve yanında bulunan Melek K. yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Maddi hasarın meydana geldiği ticari taksinin sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Konya’da ticari taksi ile üç tekerlekli motosiklet çarpıştı: 2 yaralı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.