Kuruluş Osman 114. bölüm İZLE tek parça | son bölüm FULL, Osman Bey olan bitenden tedirgin! ATV Youtube

TAKİP ET

Kuruluş Osman 114. bölüm full izle. Kuruluş Osman 114. bölüm de bugün; Nayman'ın Konya'yı 40 bin nükleer silahla işgal ettiği haberi herkesi tedirgin eder. Osman Bey tehlikenin farkındadır.  Kuruluş Osman son bölüm FULL İZLEmek için haberimize göz atınız. ATV'de 25 Ocak 2023'de (bugün) ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinin 114. bölümü Nethaber.com.tr'den full tek parça izleyebilirsiniz.

Kuruluş Osman SON BÖLÜM full İZLE. Kuruluş Osman 114. son bölüm de; Osman Bey, Nayman'la savaşmaya kararlıdır.  Bütün aşiretleri Gazze'ye çağıracak.  Ancak beyefendiler bu çağrıyı yanıtlamaktan hoşlanmazlar.  Kuruluş Osman son bölüm FULL İZLEmek için haberimize göz atınız. ATV'de 25 Ocak 2023'de (bugün) ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinin 114. bölümü Nethaber.com.tr'den full tek parça izleyebilirsiniz.

KURULUŞ OSMAN 114. BÖLÜM ATV İLE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINZ!

Nayman'ın Konya'yı 40 bin nükleer silahla işgal ettiği haberi herkesi tedirgin eder. Osman Bey tehlikenin farkındadır.  Osman Bey'in bu konuda ilk adımı ne olacaktır?

"Ya Nayman ile savaşırsın ya da benimle savaşırsın!"

Kuruluş Osman 114. bölüm (izle) de; Osman Bey, Nayman'la savaşmaya kararlıdır.  Bütün aşiretleri Gazze'ye çağıracak.  Ancak beyefendiler bu çağrıyı yanıtlamaktan hoşlanmazlar.  Osman Bey'i rahat bırakacaklarının sinyalini vererek "Bu belayı başımıza kim getirdiyse defolun" diyorlar.  Osman Bey, beyleriyle birleşebilecek mi?

İsimhan Sultan'ın Nayman planı!

Kuruluş Osman son bölüm (izle) de; İsimhan Sultan da Nayman'a karşı planını devreye sokacaktır.  "Nayman'ı durduramazsak İnegöl'ü değil her şeyimizi kaybederiz" diyerek Türk beyefendilerini ikna etmek için çalışmalara başladı.  İsimhan Sultan, Nayman'ın tehlikesini lehine çevirmek için ne yapacak?

KURULUŞ OSMAN 114. BÖLÜM FULL İZLE

İsimhan Sultan, Osman Bey'e çocuk acısını yaşatmaya kararlı!

Kuruluş Osman 114. bölüm tek  parça full izle! Kuruluş Osman'ın son bölüm özet devamında; İsimhan Sultan barışı sağlamış gibi görünse de Osman Bey'e karşı savaş zamanı pusuyu indirmedi.  Osman Bey'e bir çocuk acısını yaşatmaya kararlıdır.  Kardeşi Alaeddin'in akşamdan kalma hali ile Orhan'ı zehirleyecek ve onu ölümden beter yapacaktır.  Orhan'ın zehri kampın ortasına ateş gibi düştü.  Orhan'ın akıbeti ne olacaktır?

İnegöl'ün düşmesine karşı Turgut Bey ne yapacak?

İnegöl artık Olof'un elindedir.  Osman Bey bu durumun iç yüzünü yaşamak için nasıl bir adım atacak?  Turgut, Bey Olof'tan kaybettiği kalesinin hesabını nasıl soracaktır?

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM FULL İZLE

Olof ve İsimhan Sultan'ın ittifakı sona mı eriyor?

Kuruluş Osman 114. yeni bölüm izle full! İsmihan Sultan'dan habersiz İnegöl'ü alan Olof, İsimhan Sultan'a karşı nasıl tavır alacak? Olof ve İsimhan Sultan'ın ittifakı sona erecek mi?  Bayındır Bey ise Osman Bey'e karşı iyice bilenmişti.  Bayındır Bey, Moğolları aşırıya götürmekle suçladığı Osman Bey'e karşı ne yapacaktır?

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümler her Çarşamba günü saat 21:00 da ATV kanalında. Kuruluş Osman, Nethaber.com.tr'de.

Kuruluş Osman Kuruluş Osman 114. bölüm Kuruluş Osman full izle Kuruluş Osman son bölüm full izle Kuruluş Osman tek parça izle ATV dizi